I&F MCCANN GRUPA U RAZMENI ISKUSTAVA NA ZIMSKOM VIVALDI CMO & CCO FORUMU

wp-ifmccanngrupaexchanging

Zimski Vivaldi CMO & CCO forum, koji se održava na Mokroj Gori od 1. do 3. decembra, okupiće stručnjake iz oblasti marketinga, komunikacija, medija i srodnih industrija u cilju razmene iskustava i unapređenja struke u Srbiji i regionu. Selektor ovogodišnjeg foruma je Vanda Kučera, direktorka korporativnih poslova I&F McCann Grupe, koja će u četvrtak, 1. decembra, otvoriti forum i moderirati panel Kako menjamo regulative, a kako nas regulativa menja, koji se održava 2. decembra.

Tema ovogodišnjeg Vivaldi foruma su PROMENE. “Kao prirodni sastojak naše profesije, osim što je neizbežna, promena je i potrebna i poželjna. Pričaćemo o tome koliko smo se promenili od prethodnog susreta, koji su se noviteti i trendovi pojavili u advertajzing industriji, ali i o tome šta nas očekuje u bližoj budućnosti,” rekla je Vanda.

Uvodno predavanje kojim će program foruma biti otvoren će putem Skype-a održati Howard Nead, Chief Growth Officer, EMEA, predstavnik IPG Medaibrands mreže u okviru koje posluju agencije I&F McCann Grupe, kome će pitanja postavljati Katarina Kostić, direktorka razvoja medijskih usluga I&F McCann Grupe. Tema predavanja, Dinamičan pristup komunikacijama, baviće se promenama u komunikacijskoj indrustiji i medijskoj sceni koje su se dogodile tokom poslednjih godina, njihovom uticaju na odnose između klijenata i agencija, ali i ulozi istraživanja u novonastaloj situaciji.

Na panelu Profil naših budućih kolega ili kakve promene u obrazovanju bi trebalo da očekujemo jedan od učesnika biće i Maja Gabrijan, HR direktorka I&F McCann Grupe. Očekujemo pokretanje različitih tema koje će doprineti kreiranju jasnije slike o marketarima budućnosti i veštinama, znanjima i interesovanjima koji su za buduće kolege prioritet.

Zimski Vivaldi CMO & CCO forum organizuje Mokrogorska škola menadžmenta u etno selu Mećavnik na Mokroj Gori.