Deni Ćatović u žiriju SoMo Borac festivala

 

deni

Somo Borac, najvažnija regionalna digitalna nagrada dodjeljuje se i ove godine, i to po deveti put. Žiri je sastavljen od digitalnih stručnjaka iz najboljih agencija cijele regije. Njihovo znanje i iskustvo igraju veliku ulogu u odabiru najboljih radova u devet kategorija. Među njima je i naš Digital Account Director, Deni Ćatović.

„Jako mi je žao što se ove godine SoMo Borac neće održati live kao što smo navikli prethodnih godina, ali kao i do sada, moramo biti odgovorni i čuvati jedni druge. Prethodni period iznedrio je mnoštvo zanimljivih ideja koje prkose pandemiji i posvećene su „pravim“ ciljevima, te očekujem veliki broj prijava i teške muke kada je u pitanju odlučivanje koje će ideje biti okićene priznanjima“, rekao je Deni Ćatović.

Pored Denija koji predstavlja UM Sarajevo, u žiriju je ove godine još jedan predstavnik agencija I&F Grupe, Zdravko Kevrešan, kreatini direktor agencije Drive.

Zbog epidemiološke situacije koja nije obećavajuća, SoMo Borac će se i ove godine dodjeljivati isključivo online i neće biti prisutan na Weekendu.

Prijave je do 20. rujna moguće predati na: https://somoborac.com/prijavite-se/.

Novosti oko SoMo Borca mogu se pratiti i na FacebookuInstagramuLinkedinu, i YouTubeu.

 

Izvor: https://www.media-marketing.com/vijesti/predstavljen-ziri-za-somo-borac-2021-otvorene-prijave-za-najvazniju-regionalnu-digitalnu-nagradu/