Alati

What it does?

Jedinstven i veoma sofisticiran alat za planiranje medijskih kampanja koji integriše efekte svih offline i online medijskih aktivnosti, uz pomoć podataka prikupljenih kroz reprezentativno lokalno istraživanje sprovedeno na 2.500 ispitanika o korištenju preko 50 različitih medijskih kanala.

What it does?

Wave je najveće i najstarije istraživanje društvenih medija na svijetu. Obuhvatajući ukupno 75 država, predstavlja gledišta, potrebe i ponašanje 1,3 milijarde najutjecajnijih korisnika interneta i društvenih medija na svijetu.

What it does?

Ovaj alat nam pomaže da shvatimo kakva je zaista naša ciljana publika, izvan podataka – šta misle, osjećaju i rade, kako su povezani sa određenom kategorijom proizvoda ili sa medijima, kako kupuju, kakve su im životne navike – i time bolje razumijemo kako da ih povežemo sa brendovima naših klijenata.

What it does?

Softver koji je specijaliziran za postavljanje ekonometrijskih modela. Pomaže nam da shvatimo šta najviše utječe na prodaju i povrat investicije, koji medijski kanali su najefektniji i kako raspodijeliti budžet.

What it does?

Alat koji nam pomaže da optimiziramo TV-kampanje i izaberemo najefikasnije TV-kanale za postizanje željenog cilja uz najmanje potrebne investicije.

What it does?

Alat koji nam pomaže da definiramo kako da budžet koji je na raspolaganju raspodijelimo na više tržišta ili više brendova, kako bi se ostvarili željeni efekti.

Adtribute

Ad-tribute nam pomaže odrediti kolika je efikasnost i bitnost svakog pojedinačnog online kanala u ukupnoj online aktivnosti, u cilju dovođenja publike do željenog rezultata.

Cadreon

Obezbjeđuje automatiziranu kupovinu i plasiranje oglasa u realnom trenutku, na relevantne online kanale, digitalne OOH kanale i TV-stanice koje su otvorene za programmatic kupovinu, odnosno plasman oglasa.